Om oss

Sätt din egen prägel

CaseApp skapades för att göra det enkelt för privatpersoner och företag att beställa egendesignade skal och skin till telefoner, läsplattor och laptops. Vi satte ihop ett team med kreativa webbutvecklare och tillsammans skapade vi en unik webbtjänst. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och idag levererar vi mobilskal och skin till hela världen.

Vårt team är fyllt av kreativa, ambitiösa och serviceinriktade medarbetare som alltid strävar efter att leverera de bästa skal och skin till våra kunder. Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att alla ska få en så professionell och användarvänlig upplevelse som möjligt. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa mobilskal och skin är något vi alltid strävar efter.

Vi är nöjda när våra kunder är nöjda, så har du idéer, tankar eller övrig feedback så tveka inte att höra av dig till oss på info@caseapp.se. Ta gärna en titt på vårt instagramkonto @caseapp där över 160 000 följare inspireras av våra produkter.

Org Nr. 556716-2390
StickerApp AB
Bronsgatan 12
234 35 Lomma