Support

Vanliga frågor om våra skal och skins

Hittar du inte din fråga här? Kontakta oss så hjälper vi dig

Returer & Byte

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på lagerförda produkter. Vid köp av specialbeställd vara upphör ångerrätten när produktionen påbörjats. För retur av lagerförd vara skall kundtjänst först kontaktas och kunden står för frakt.

Gäller det en av våra färdiga designs, alltså en lagerförd produkt kan du maila oss så hjälper vi dig. Har du själv designat ditt skal eller skin gör vi dessvärre inga byten.

 

Gäller det en av våra färdiga designs, alltså en lagerförd produkt kan du maila oss så hjälper vi dig. Har du själv designat ditt skal eller skin tar vi tyvärr inte emot returer. Har din produkt blivit felaktigt tryckt eller på något sätt skadats i processen, kontakta oss så hjälper vi dig.

Återbetalningen kan ta upp till 10 bankdagar från det att vi mottar din retur.

Betalning

Om din betalning inte går att genomföra, så finns det två olika alternativ. Det första du kan prova är att använda en annan webbläsare, oftast fungerar Chrome bättre hos oss. Om det fortfarande inte går så kontakta din bank.

Fakturan från Klarna kommer alltid i ett separat brev hem i brevlådan eller till din email. Den kan komma några dagar innan du har fått din beställning och den kan även dyka upp några dagar efter. Du kan också se din faktura om du loggar in på Klarna eller i Klarna-appen.

Om du blir nekad att betala med faktura via Klarna kan du antingen välja någon av våra andra betalningsmetoder, eller ta kontakt med Klarna.

Leverans

Vi har tre olika leveransalternativ. Vid hög belastning kan leveranstiden tillfälligt vara längre.

• Standard: 3-7 arbetsdagar. Ej spårbar.

• Snabb: 3-5 arbetsdagar. Spårbar.

• Express: 2-4 arbetsdagar. Spårbar.

Frakten är gratis om man väljer standardleverans (3-7 dagar). Väljer du "snabb" eller "express" skickas dina varor med UPS och kostnaden baseras på hur stor ordern är, vilket du ser enkelt i checkouten. 

Leveransen kan ta upp till 10 arbetsdagar. Har du fortfarande inte fått din order efter 10 arbetsdagar kan du maila oss så på info@caseapp.se så hjälper vi dig.

Väljer du leverans med PostNord (gratis standardfrakt) går det tyvärr inte att spåra beställningen, men väljer du att skicka ordern med UPS (snabb eller express) får du ett mail med din spårningskod när ordern skickas från oss.

Leveransen kan ta upp till 10 arbetsdagar. Har du fortfarande inte fått din order efter 10 arbetsdagar kan du maila oss så på info@caseapp.se så hjälper vi dig.

Konto

Du behöver inte skapa ett CaseApp-konto, men det underlättar för dig som är en återkommande kund.

Tryck på den lilla person-ikonen uppe i högra hörnet. Du kan också välja att skapa ett konto via länken ovanför adressfältet i kassan.

Har du glömt ditt lösenord så tryck på den lilla person-ikonen uppe i högra hörnet på vår hemsida. Där ges alternativet att återställa lösenordet.

Beställning

Mailar du oss på info@caseapp.se direkt efter att du lagt din order kan vi ändra din adress, Hör du av dig för sent efter att din beställning är lagd kan det vara så att din order redan är skickad, och då kan vi inte ändra på något.

Är din bild för lågupplöst får du en varning i editorn och kan då välja en annan bild. 

StickerApp AB förbehåller sig rätten att ta bort bilder eller text som är olaglig, kränkande, oanständig, rasistiskt eller religöst stötande. Sticker App AB trycker det som kunden överför och saknar allt inflytande på eller ansvar för innehållet i slutprodukten. Kunden försäkrar att kunden innehar samtliga rättigheter avseende nyttjande, publicering och vidarebefodran av överlämnad data, särskilt med hänsyn till text och bildmaterial. Kunden ansvarar ensam för att varan inte utgör intrång i annas immateriella rättigheter och att innehållet i trycksaken inte bryter mot gällande svensk lag.

Kunden friskriver Sticker App AB utan förbehåll från alla krav som annan kan rikta mot Sticker App AB i samband med intrång i tredje mans rättighet, särskilt upphovsrätt, som uppkommer genom användning av data som överförs från kunden, innebärande att kunden kommer att se till att Sticker App AB inte behöver infria sådana krav.

Vi använder CMYK i alla våra print.

Våra mobilskal

Alla våra skal kostar 375 kronor, oavsett om du vill ha det extra skyddande "tough case", vanligt "slim case", matt eller glansigt. Här hittar du allt från våra färdiga iPhone-skal som sticker ut från mängden med sin exklusiva design. Till vår egen kollektion med mobilskal som du kan designa själ och anpassa dem till just din stil och smak.

Glöm inte bort att du kan göra ditt helt egna mobilskal till iPhone, & iPad samt Samsung och få skalet du letat efter. Infoga egna fotografier, bilder, färger och möster. Addera en liten signatur så du verkligen vet att det är ditt skal

Allt detta för endast 375 kr - Kom in och till oss och hitta ditt mobilskal!

Det yttre materialet på skalen innehåller ett derivat av talg. Detta derivat är från animaliskt ursprung. Detta betyder inte nödvändigtvis att produkten inte är vegansk, så länge den tekniska nedre gränsen inte har nåtts. Termen "Teknisk nedre gräns" används ofta på samma sätt som kemikalier. Till exempel kan BPA-fria plastleksaker fortfarande innehålla 0,04 mg / lBPA och fortfarande klassificeras som BPA-fria.

Matt eller blankt är skillnaden i ytan/finish på skalet. "Tough" är våra extra skyddande skal som består av ett yttre skal i hårdplast och ett inre skydd i silikon som även går över kanten på skärmens framsida. Vanliga skal är våra standardskal "slim case" som har en slimmad design samtidigt som det skyddar din telefon mot repor, lättare slag och stötar.

Här hittar du all information om skillnaderna vi erbjuder på våra skal.

Vi har tyvärr inte genomskinliga skal.

Nej, det är de inte.

Vi har två års garanti på skalen, då det gäller produktionsfel.

Kika på vår sida om Samarbeten, där finns all information om hur man går tillväga.