Beställning

Jag skrev in fel adress i min order, kan jag ändra den i efterhand?

Mailar du oss på info@caseapp.se direkt efter att du lagt din order kan vi ändra din adress, Hör du av dig för sent efter att din beställning är lagd kan det vara så att din order redan &a...

Vad händer om min bild är för lågupplöst för att trycka på skal?

Är din bild för lågupplöst får du en varning i editorn och kan då välja en annan bild.

Kan jag ladda upp vilka bilder som helst?

StickerApp AB förbehåller sig rätten att ta bort bilder eller text som är olaglig, kränkande, oanständig, rasistiskt eller religöst stötande. Sticker App AB trycker det som kunden över...

Vad printar ni i för färger?

Vi använder CMYK i alla våra print.