Betalning

Min betalning går inte igenom, vad gör jag?

Om din betalning inte går att genomföra, så finns det två olika alternativ. Det första du kan prova är att använda en annan webbläsare, oftast fungerar Chrome bättre hos oss. Om...

Var är min faktura?

Fakturan från Klarna kommer alltid i ett separat brev hem i brevlådan eller till din email. Den kan komma några dagar innan du har fått din beställning och den kan även dyka upp några dagar ...

Klarna nekar faktura, vad gör jag?

Om du blir nekad att betala med faktura via Klarna kan du antingen välja någon av våra andra betalningsmetoder, eller ta kontakt med Klarna.